KBO-belastinginvuller

Algemeen:

Indien behoefte bestaat aan hulp bij de aangifte voor de inkomstenbelasting en/of er zijn vragen over huur -en zorgtoeslag, kan contact worden opgenomen met KBO Limburg, telefoon 0475381740. Let op: het gaat alleen om eenvoudige belastingaangiftes.
Dit kan gedurende het gehele jaar. 
De KBO Limburg heeft een overzicht van alle belastinginvullers, ook zij die werkzaam zijn in Roermond of in de omgeving van Roermond. Omdat KBO Limburg het totaal overzicht heeft, is het makkelijker om de werkdruk bij belastinginvullers gelijk te verdelen en daar waar nodig extra hulp in te roepen. Bemiddeling door KBO Limburg geeft zekerheid dat contact geregeld wordt met een belastinginvuller.

Belangrijk: de belastinginvuller houdt zich in de uitvoering van de dienstverlening aan de Wet-AVG. Leden van de KBO Roermond gaan zelf en vrijwillig een mondelinge overeenkomst aan met de dienstverlener, het bestuur heeft in deze alleen maar een bemiddelende rol en geen organisatorische rol. De eigen bijdrage is voor 2023 vastgesteld op 15 euro per formulier, te betalen aan de belastinginvuller.

KBO Limburg steeds op zoek naar leden die zich willen inzetten als belastinginvuller. De opleiding wordt intern georganiseerd door KBO Limburg. Aanmelden, bel 0475381740.