Foroxity KBO-filmclub

Algemeen:

Op vertoon van de KBO-ledenpas krijgen leden korting voor bepaalde filmvoorstellingen van Foroxity KBO-filmclub. Deze korting bedraagt € 1,70 per ledenpas. KBO-leden betalen € 5,80 en introducees € 7,50 De films worden op de derde zondag van de maand om 11.00 uur getoond. Zie informatie over de film in de Nieuwsbrief. Vanwege de Coronamaatregelen is deze regeling tot nader bericht door Foroxity stop gezet.

Het is nu ook mogelijk om gebruik te maken van de KBO-korting bij online bestellingen. Kies bij het bestellen van uw tickets voor KBO LID (€ 5,80), neem het uitgeprinte E-ticket samen met uw KBO-pas mee naar de bioscoop en laat ze zien bij de kaartcontrole.

Nieuwsbrief zoekgeraakt? Kijk op www.foroxity.nl: klik op filmvoorstellingen Roermond en zoek op zondagen naar de gereduceerde film van  de KBO-filmclub.

In en rond Foroxity kan worden gedineerd en een drankje worden genuttigd. Het filmbezoek kan eventueel gecombineerd worden met een bezoek aan het Outletcentrum.

Locatie:
FOROXITY ligt naast de hoofdingang van het Outletcentrum (Kazerneplein 4 Roermond) tegenover de Gemeentelijke kantoren.

Parkeren:

  • Op het Outletcentrum voor € 3,– per dag (prijs onder voorbehoud).
  • Navigeer op Maashaven 144 (parkeergarage). Bij aankoop van een (e)ticket krijgt u op vertoon van een parkeerbon reductie.  

Let op:
Andere films aangeboden op www.foroxity.nl worden niet gereduceerd aangeboden.